Algemene informatie

 

Prijzen

Bent u lid van FMN, FMGezondheidszorg, abonnee van Facto Magazine of Service Management, of lid van de LinkedIn-groep van Facto? Dan krijgt u € 50 korting en betaalt u € 499 per persoon. Deze prijs is incl. koffie, thee, lunch, borrel en excl. btw.

Bent u geen lid of abonnee? Dan geldt de normale prijs van € 549.

Korting

Komt u met één of meer collega's naar het congres? Dan geldt een aantrekkelijke korting en betaalt u:

  • Bij 2 - 5 personen € 449 per persoon
  • Bij 6 of meer personen € 399 per persoon

Locatie

Het Facto Congres 2018 vindt plaats in Hotel van der Valk in Veenendaal.
Bastion 73, 3905 NJ, Veenendaal.

Dit hotel ligt vlakbij afslag Veenendaal-West (A12) en op 10 minuten lopen van NS station Veenendaal-De Klomp.

Organisatie

Het Facto Congres 2018 wordt georganiseerd door Facto.

Adverteren

Wilt u in contact komen met 200 facility-professionals? Vraag naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld een stand te plaatsen. Neem s.v.p. contact op met Marion Smits, marionsmits@vakmedianet.nl of 06-528 67 200

FACTO CONGRES 2018 IS VOL

De belangstelling voor het Facto Congres was ook dit jaar weer enorm. Omdat wij de kwaliteit willen waarborgen is het helaas niet meer mogelijk om u aan te melden voor de 2018-editie. Kunt u er dit jaar niet bij zijn, dan hopen wij u op de 2019-editie te mogen verwelkomen.

We hanteren een reservelijst. Mochten er afmeldingen zijn, dan zullen wij geïnteresseerden op volgorde van aanmelding benaderen voor deelname.

Wilt u op deze reservelijst komen? Stuur dan een mail naar congrescoördinator Monique van der Horst: moniquevanderhorst@vakmedianet.nl.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.