Presentaties Facto Congres 5 juni 2018

Bekijk hieronder de beschikbare presentaties.
NB. Enkele presentaties worden niet gedeeld

De keynotes:

Wouter Hart - Anders vasthouden, 9 sleutels voor werken vanuit de bedoeling

Jaap Bressers - Hoe je met verandering omgaat bepaal je zelf

Jaap denkt met een grote glimlach terug aan het Facto congres en zijn optreden voor jullie. In het kader van de verwachtingen overtreffen wil hij jullie graag nog een klein cadeautje geven. Namelijk zijn tweede boek, ‘De kracht van het kleine’. Dit is een e-boek over de Carlosmomentjes, wat dit zijn, hoe je ze ziet en hoe je ze kunt delen. Het e-boek kun je gratis downloaden via www.jaapbressers.nl/gratis. Zo kunnen jullie nog eens terug kijken op dit mooie evenement en Jaap’s optreden. En zo zijn jullie ook nog in staat om de Carlosmomentjes verder te verspreiden. Wordt je ondertussen blij van meer positiviteit en inspiratie op dagelijkse basis? Neem dan zeker ook eens een kijkje bij de speciale Stichting en de 30 dagen Carlosmomentjes Challenge: www.carlosmomentjes.nl!

WORKSHOPS

Workshop 1. Global IFM bij Philips: ‘Back to the Future?’ (Case: re-tendering integrated FM)

Workshop 2. Regiecyclus voor contract- en leveranciersmanagement werpt vruchten af (Case: De Nederlandsche Bank)Workshop 3. Verbeteren in FM met Lean (Case: Bernhoven)

Workshop 4. Zo draagt FM bij aan de duurzaamste campus van EuropaWorkshop 5. Nieuw Hospitality-concept combineert werken, wonen en plezierWorkshop 6. BAANbrekende SAMENwerking (Hoe twee concurrerende dienstverleners samenwerken aan de ambities van UWV)

Workshop 7. Werken aan excellente dienstverlening met het Service Excellence model


Workshop 8. De meerwaarde van de Facilitaire CoalitieWorkshop 9. Healthy Offices: verleg de norm en verken je echte potentieel

Deze workshop is helaas (nog) niet beschikbaar.


Workshop 10. Vastgoed en FM: van losse eilanden naar waardevolle synergie (Case RIVM)


Workshop 11. Portfolio-aanpak BREEAM-NL bij PwC: in één jaar alle panden gecertificeerd

Workshop 12. Volledige circulariteit en de ultieme facilitaire ervaring: gaat dat samen? (Case: The Dutch Mountains)

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.