Workshops

Ruud Veltenaar
Plenaire sessie
09:55 - 10:00

Opening door dagvoorzitter

Rachel Kuijlenburg

Hogeschooldocent bij de opleiding Facility Management (Haagse Hogeschool) en onderzoeksdocent lectoraat Facility Management (Hanze Hogeschool).

Plenaire sessie 1
10:00 - 11:00

Shift Happens

Altijd connected, internet of everything, robotisering, big data en data analytics, meer welvaart, minder werk, autonome voertuigen, augmented reality & wearable computing, sensoren (niet alleen in kantoren maar ook op en in ons lichaam), knutselen met DNA en bioprinting (organen op bestelling). Het zijn voorbeelden van nieuwe technologieën die impact hebben op ons leven en werk. Wat zijn de meest disruptieve technologieën en welke gevolgen hebben zij op de economie en onze welvaart, op onze samenleving en ons welzijn, op bestaande organisaties, en bovenal, op ons leven en werk?

Het is van groot belang dat mensen en bedrijven begrijpen welke technologische doorbraakinnovaties ons te wachten staan en hoe we hier maximaal op kunnen anticiperen.

Shift Happens biedt een fascinerend doorkijkje naar de technologie van de toekomst, maar biedt ook richtlijnen en handvatten hoe we dit kunnen inzetten om meerwaarde te creëren en ons te onderscheiden van concurrenten.

Ruud Veltenaar

Ruud Veltenaar

Filosoof, TEDx-spreker, buitengewoon hoogleraar, friskijker en sociaal bewogen investeerder. Hij studeerde filosofie aan de Universiteit van Amsterdam en aan de Columbia University in New York en International Business Management aan Harvard. Zijn visie, inzichten en anekdotes zijn gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring als ondernemer en bestuurder bij bedrijven als McKinsey in de VS, Volmac, RAET, Wegener en Planet Internet. Tevens was hij een decennium lang chairman van een venture capitalist en investeerde hij meer dan twee miljard euro in technologiebedrijven op alle continenten.

Kom met korting

Abonnees van Facto Magazine, Zorginstellingen & Service Management, leden van FMN, FMG en de Facto-LinkedIn groep ontvangen € 50 korting.

Komt u met collega's?
2 personen - € 100 korting p.p.
3 personen - € 130 korting p.p.
4 personen of meer - € 150 korting p.p.

Kom ook:

  • Ontmoet 200 facilitaire vakgenoten
  • 28 sprekers / experts
  • 12 sessies incl. praktijkcases
  • 2 inspirerende keynotes
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.